Over ons

Ik ben Sandra Jansen en werk al vele jaren in de financiële dienstverlening.  Ik vind het leuk om met ondernemers te werken, te horen wat ze drijft en wat voor plannen ze hebben. In alle gespreken die ik met de ondernemers heb gevoerd ontdekte ik een rode draad en dat is gebrek aan tijd en hierdoor mislopen van geld. De meeste MKB ondernemers zijn zo druk met het aansturen van personeel en het maken van het werk dat er geen tijd is om de administratie goed te verwerken een keer iets controleren zoals je inkoopprijzen of om te zien of je nu daadwerkelijk winst maakt op je verkochte product. Het geld ligt op straat maar je moet wel tijd maken om te bukken.

Dit heeft mij doen besluiten mijn onderneming te starten om zo naast de ondernemer te staan en deze te ondersteunen. Met het motto “wij pakken altijd door” wil ik graag ondernemers helpen met hun werkzaamheden om zo ruimte en rust te creëren voor andere zaken zoals bijvoorbeeld eens plannen maken voor de toekomst, waar wil je heen en hoe kom je daar.

Daarom werk ik samen met een team van heel fijne mensen, van websitebouwer, tekstschrijfster, administratief medewerkster, accountant en fiscalist die wel uitblinken in deze zaken. Zo weet jij als klant dat je altijd de beste persoon hebt voor je klus.