Over mij

Aangenaam, ik ben Sandra Jansen en werk al vele jaren in de financiële dienstverlening.  Werken met ondernemers, horen wat ze drijft en wat voor plannen ze hebben, dat inspireert me. In alle gesprekken die ik met ondernemers heb gevoerd, ontdekte ik een rode draad. Dat is het gebrek aan tijd en het daardoor mislopen van geld. De meeste MKB ondernemers zijn zo druk met het aansturen van personeel en het maken van het werk dat er geen tijd is voor andere zaken. Zoals het goed verwerken van de administratie, een keer een extra check op in- en verkoopprijzen. Want hoe zit het precies met de daadwerkelijk winst die je maakt op je verkochte product. Het geld ligt op straat maar je moet wel tijd maken om te bukken.

Met dat inzicht besloot ik precies dat te gaan doen. Met mijn eigen onderneming kan ik nu naast andere ondernemers staan en ze precies met deze zaken ondersteunen. Met het motto “ik pak altijd door” ondersteun ik ondernemers. Ik help ze met taken en creëer zo ruimte en rust voor andere zaken zoals toekomstplannen. Want waar wil je heen en hoe kom je daar? Ook daarbij ondersteun ik jou als ondernemer.

Ik werk samen met een team van heel fijne mensen. Samen met mij verzorgen wij zo een heel breed aanbod van diensten. En heb jij als klant altijd de juiste persoon voor je klus.