Referenties

PolyBow

“Wij kennen Sandra al vanuit de dag dat zij zich voorstelde als nieuw aangewezen Rabo accountmanager. Al die jaren hadden we een goede verstandhouding. We konden altijd een beroep doen op haar kennis en gedrevenheid. Kortom een betrouwbare partner om op te bouwen.

Toen zij aangaf bij Rabo te vertrekken was de stap snel gezet. Sandra neemt inmiddels de gehele administratieve ondersteuning op zich van ‘POLYBOW worldwide greenhouses’. Gelukkig voor ons is zij ruim georiënteerd in de financiële wereld en bekend met de nieuwste ontwikkelingen hierin.Ze blijft up to date, gaat geen uitdagingen uit de weg. Kortom, wij zijn enorm content met haar input.”

Ad, eigenaar Polybow


snoek projectverlichting

“Ik ben erg blij met je inzichten tot nu toe en verwacht een lange samenwerking. Erg prettig om iemand in de buurt te hebben die zo kan doorpakken wanneer je zelf handen te kort komt.”

Patrick Snoek, eigenaar Snoek Project Verlichting


exceedrealestate

“SJ Bedrijfsondersteuning heeft mij enorm ontzorgd. Verder heeft het ervoor gezorgd dat mijn bedrijf een 2.0 is geworden, doordat ik meer tijd heb vrij kunnen maken voor mijn core business.”


Jeroen Traa, eigenaar Exceed real estate


De Smidshoek

“Zeer fijne samenwerking met Sandra. Met minimale info, neemt zij mij heel veel werk uit handen. Waardoor er meer ruimte is om te ondernemen.”

De Smidshoek BV